Ερασμία Μάνου: Ο έρωτας και ο αρραβώνας της κόρης της Σοφίας Βόσσου με κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού

Όλα όσα αποκάλυψε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» του Αlpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, και μίλησε για τον έρωτά της που εξελίχθηκε σε αρραβώνα με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί  με τον αγώνα που έκανε για τα δικαιώματα των φυλακισμένων στην εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα το 2018 προχώρησε σε απεργία πείνας διεκδικώντας χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι. Είχαν προηγηθεί τρεις απορριπτικές αποφάσεις από το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Άλλωστε, αυτή ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν οι δυο τους, όπως ανέφερε η Ερασμία Μάνου.

«Αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον λογαριασμό δεν το διαχειριζόταν εκείνος, αλλά του μετέφεραν το μήνυμά μου, εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου και εκείνος επικοινώνησε μαζί μου.

Μιλάγαμε, μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια για να τον δω κάθε 15 μέρες και τον έβλεπα κλεφτά όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό.

Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close