Η ξεκάθαρη θέση της Κλέλιας Ρένεση για τους haters του διαδικτύου

Με αφορμή τη πατρότητα της κόρης της.

Η Κλέλια Ρένεση ανήκει στις μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, χωρίς να έχει μιλήσει για τον πατέρα της, παρά μόνο με δήλωσή της λίγο μετά τη γέννησή της διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν ο γνωστός Γάλλος τραγουδιστής, Μανού Τσάο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντίδρασή της σε χυδαία σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα για την πατρότητα της κόρης της.

 «Δεν πρέπει να απαντάω. Κάποια στιγμή τώρα τελευταία απάντησα σε κάτι που που έθιξε κάτι πολύ προσωπικό δικό μου, πολύ άγιο και ιερό. Εκεί λες είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, σου έχω δώσει πρόσβαση μέσα από τις δικές μου τις αναρτήσεις, τώρα μην το πας εκεί κάτω, μην κυλιέσαι στο πάτωμα,  γιατί αυτά μένουν.

Εγώ μπορεί να κάνω την πάπια το μικρό θα μεγαλώσει και δεν σου εγγυώμαι ότι δεν είναι χειρότερη από εμένα. Κάπως προσπαθώ να την προστατέψω. Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που όλοι την αγαπάνε . Μεγαλώνοντας θα μάθει ότι υπάρχουν και σοι σκληροί άνθρωποι, οι αιχμηροί, αυτοί που θα σε γονατίσουν για κανέναν λόγο, και προσπαθώ ακόμα να την προστατεύω», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης
Close