Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τη Μάρθα Καραγιάννη με ένα υπέροχο βίντεο

Νέα μεγάλη απώλεια σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Με τα πιο μαύρα γράμματα θα γραφτεί στον καλλιτεχνικό χώρο και δη της υποκριτικής ο φετινός Σεπτέμβρης, καθώς μετρά τρεις απώλειες σπουδαίων ηθοποιών.

Μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου την περασμένη Τρίτη, και αυτόν της Ειρήνης Παππά την Τετάρτη, ήρθε η ξαφνική απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη την Κυριακή βαραίνοντας το κλίμα.

Λίγες ώρες μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τη Μάρθα Καραγιάννη με ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Η Μάρθα. Το κορίτσι μας. Πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα της Φίνος Φιλμ όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι, 16 ετών, με τον πρώτο της ρόλο στην ταινία «Η Άγνωστος» (1956) δίπλα στη μεγάλη Κυβέλη.

Έμεινε πλάι στον Φίνο για δεκαέξι ακόμα χρόνια και γύρισε μαζί του 19 ταινίες, σημαδεύοντας με την αφοπλιστική της παρουσία τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Έβαλε ρυθμό και σκέρτσο στην κωμωδία, εκτίναξε την λάμψη των μιούζικαλ και επιβεβαιώθηκε υποκριτικά μέσα από δύσκολους δραματικούς ρόλους. Ήταν δραστήρια, δυναμική και καπάτσα, γυρίζοντας την πλάτη στο σταριλίκι και τις επιφανειακές σχέσεις.

Αυθεντική, πληθωρική και ασύλληπτα γοητευτική, κατάφερε να έχει μόνο θαυμαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας αλλά και της ζωής της.

Μοιάζει ακατόρθωτο, αλλά αυτή ήταν η Μάρθα. Μια γυναίκα-σταθμός για εμάς και για τόσους άλλους. Αντίο γοργόνα μας…».

Διαβάστε επίσης
Close