Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εξομολογείται για το τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Νάτση: «Νιώθω άσχημα που έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου»

Τα αναπάντητα ερωτήματα που την βασανίζουν.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για εκείνο το μοιραίο βράδυ των γενεθλίων της και το τροχαίο δυστύχημα του φίλου της και συναδέλφου της Πάνου Νάτση.

«Δε μπόρεσα να δω τις Σέρρες όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο.

Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δε μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί» είπε.

Διαβάστε επίσης
Close