Δούκισσα Νομικού: Ο πολύ ιδιαίτερος όρος της για να υπογράψει με τον ΑΝΤ1 (vid)

Πώς σχετίζεται με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά από πολλές οντισιόν και γνωστά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε ότι η Δούκισσα Νομικού θα ήταν αυτή που θα αντικαθιστούσε την Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του καναλιού δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που ρίχτηκε σε μια δύσκολη ζώνη, καθώς μέχρι τώρα έκανε βραδινά show με συγκεκριμένο consept και χωρίς πολλές παρεμβάσεις δικές της, πλέον θα πρέπει να τοποθετείται για θέματα επίκαιρα που πολλές φορές μπορούν να δημιουργήσουν παρανοήσεις και εντάσεις.

Ωστόσο, φρόντισε να προφυλαχτεί με ένα ιδιαίτερο όρο που έβαλε στο συμβόλαιό της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη.

«Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Δούκισσα με τον ΑΝΤ1 έχει μέσα μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από οτιδήποτε θα μπορούσε να πει ο Γιώργος Λιάγκας σαν σχόλιο. Θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της και να προστατευτεί η Δούκισσα, ένας από τους όρους του συμβολαίου της είναι να μην συνδεθεί το όνομά της με όσα θα πει ο Γιώργος» αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης
Close