Οι απίστευτες προτάσεις στον Μιχάλη Αεράκη: «Να παντρέψω τις κόρες τους, μέχρι και να εξομολογήσω»

Ακόμα και μέσω instagram.

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς «Σασμός» έχει δώσει μεγάλη αναγνωσιμότητα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν, καθώς οι περισσότεροι έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο αλλά είχαν λίγες και μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικά προγράμματα, που χαρίζει δημοφιλία.

Ο Μιχάλης Αεράκης, που υποδύεται τον παπα- Μιχάλη, παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον έχουν ταυτίσει οι τηλεθεατές με τον ρόλο του, ενώ αποκάλυψε ότι του ζητούν και χάρες.

«Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε «που είναι τα ράσα;». Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους.  Μέσα από το Instagram μού έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά. Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο «ράσο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close