Καστανή με ταγιέρ: Τη Νικολούλη στο πρώτο «Φως στο τούνελ» πριν 27 χρόνια δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Κατερινόπουλος (Pic)

Το πρώτο Φως στο Τούνελ προβλήθηκε πριν 27 χρόνια

Η Αγγελική Νικολούλη μετά από μία δύσκολη, απαιτητική αλλά επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά συνεχίζει ξένοιαστη τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος προσπαθεί να αποφορτιστεί από την πίεση της καθημερινότητας, τα άγχη της πόλης και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Έτσι, επιλέγει να βρίσκεται κοντά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, καλό φαγητό και χαλαρές στιγμές. Για να φτάσει στην επαγγελματική επιτυχία πέρασε πολλές ώρες δουλειάς. Το πρώτο Φως στο Τούνελ προβλήθηκε πριν 27 χρόνια.  Στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση η Νικολούλη δεν είχε φορέσει κάποιο κόκκινο σακάκι, αλλά ένα γαλάζιο ταγιέρ, ενώ το μαλλί της ήταν κοντό, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Όσο για τα πρώτα της λόγια; «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλό χειμώνα. Φως στο Τούνελ, λοιπόν, ο τίτλος της νέας εκπομπής που απόψε κάνει την παρθενική της εμφάνιση. Πριν μπούμε στο Τούνελ της αναζήτησης θα μου επιτρέψετε σαν οικοδέσποινα που είμαι, να σας καλωσορίσω και να σας ξεναγήσω σε αυτόν εδώ τον χώρο. Αυτός ο χώρος λέγεται στούντιο, πλατό για τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Για εμένα είναι σπίτι. Ένα ζεστό φιλόξενο σπίτι, στο οποίο θα βρισκόμαστε κάθε Τρίτη βράδυ μαζί».

Διαβάστε επίσης
Close