Σασμός: «Δάκτυλος» παπά-Μιχάλη η εξαφάνιση του Παύλου Βρουλάκη από την Άνω Ποριά!

Ο κομβικός ρόλος του.

Συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο ένθετο «Secret» της εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε ο Μιχάλης Αεράκης και έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler για τον «Σασμό».

Ο «παπά- Μιχάλης», ένα πρόσωπο κομβικό στην σειρά του Alpa, που γνωρίζει τα μυστικά ολόκληρου του χωριού και πασχίζει να κρατήσει την ηρεμία των κατοίκων του, σβήνοντας τις φωτιές που ανάβουν και είναι έτοιμες να πυροδοτήσουν εκ νέου την βεντέτα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, αποκάλυψε τον ρόλο που διαδραμάτισε στην «εξαφάνιση» του Παύλου Βρουλάκη πριν χρόνια από την Άνω Ποριά.

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.

Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close