Αλλαγές στην πρωινή ενημέρωση της ΕΡΤ

Νέα πρόσωπα στο καθημερινό πρόγραμμα.

Με αλλαγές αναμένεται το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ από τη νέα σεζόν, το οποίο εκτός από τον ενημερωτικό τομέα ετοιμάζεται να καλύψει και τον ψυχαγωγικό, καθώς, όπως είναι ήδη γνωστό θα εντάξει καθημερινή εκπομπή στο 10.00-12.00 με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελίτα.

Ωστόσο, νέα πρόσωπα θα δούμε και στην πιο πρωινή ζώνη, αφού ο Δημήτρης Κοτταρίδης, που μέχρι τώρα ήταν στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «…από τις έξι» μετακομίζει στην ζώνη του σαββατοκύριακου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην τελευταία εκπομπή που παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής. «Κάπου εδώ ολοκληρώσαμε κι εμείς τη σημερινή μας εκπομπή. Να σας ευχαριστήσω πολύ. Εμείς βγαίνουμε σε άδεια και από τη Δευτέρα θα είναι εδώ στο πόστο μας η Νίνα Κασσιμάτη και θα σας κρατά συντροφιά τα πρωινά μέχρι αρχές Σεπτέμβρη. Εμείς θα τα ξαναπούμε σε άλλη ώρα, τα Σαββατοκύριακα 6-10. Η ισχυρή ομάδα μετακομίζει τα Σαββατοκύριακα.

Θα ξυπνάτε νωρίς, θα βάζετε ΕΡΤ για όλα τα νέα και όλες τις ειδήσεις. Να ευχαριστήσω την ισχυρή ομάδα της ΕΡΤ που με ανέχτηκε όλο αυτό το διάστημα. Τα λέμε από αρχές Σεπτεμβρίου εδώ από την αγαπημένη σας συχνότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης
Close