Σήμερα: Με Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη στο πλευρό του ο Δημήτρης Οικονόμου

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα.

Με νέα σύνθεση ξεκινάει την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 6.00 η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου να πλαισιώνεται από τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΣΚΑΪ.

Η απόφαση των ιθυνόντων του καναλιού του Φαλήρου να μπει στο πλευρό του βασικού παρουσιαστή άλλη μία έμπειρη δημοσιογραφική φωνή λόγω των επικείμενων εκλογών ήταν ειλημμένη καιρό γι αυτό και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της, αφού θα έπρεπε να πάει σε κάποια άλλη ζώνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έρθει νωρίς σε συμφωνία με τον Άκη Παυλόπουλο, που κρατούσε την πρωινή εκπομπή του Open μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη  θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Διαβάστε επίσης
Close