Χωρισμός Σακίρα: Αυτό είναι τελικά το μοντέλο που ξετρέλανε τον Πικέ (Pics)

Ποια είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του ποδοσφαιριστή;

Σακίρα και Πικέ πήραν διαζύγιο καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια φέρεται να τον έπιασε… στα πράσα με άλλη γυναίκα!

Το ερώτημα είναι ένα: Ποια είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του ποδοσφαιριστή και τον οδήγησε στη… διάλυση της οικογένειάς του με τη Σακίρα;

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, ούτε η 20χρονη σερβιτόρα, ούτε η μητέρα του συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Γκάβι. Μπορεί ,πράγματι, να κοιμήθηκε μαζί τους, αλλά η γυναίκα που τον έκανε να αφήσει πίσω τη Σακίρα ήταν άλλη.

Η γυναίκα που διέλυσε το ζευγάρι είναι η Σούζι Κορτέζ. Πρόκειται για διάσημο μοντέλο του Playboy, γνωστή και ως «Miss BumBum».

Η Κορτέζ έγινε αρκετά γνωστή στο Instagram και όπως γράφεται, άρχισε να προσεγγίζει διάσημους ποδοσφαιριστές. Πρώτα πήγε στον Μέσι, τον οποίο όπως αναφέρεται, τον ενοχλούσε σε τέτοιο βαθμό, που ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να την μπλοκάρει από τα social media. Ο επόμενος στη σειρά ήταν ο Ζεράρ Πικέ.

«Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι», είπε η Κορτέζ.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «ήταν αυτός που μου έστειλε τα περισσότερα άμεσα μηνύματα. Οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δε μου έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν».

Διαβάστε επίσης
Close