Η κόντρα της Ελεονώρα Μελέτη με τη Μαρία Κίτσου για τον χαρακτηρισμό «όρνια»

Θιγμένη η παρουσιάστρια.

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Μαρία Κίτσου, καθώς ξ παρουσιάστρια του Mega ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό «όρνια» που χρησιμοποίησε η ηθοποιός για τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές με πάνελ που σχολιάζουν τα δημόσια πρόσωπα.

Η Μαρία Κίτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγάλη δημοσιότητα που έχει λόγω της επιτυχίας των «Άγριων Μελισσών» κσχολίαζοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Τα media. Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Είχε κάτι πολύ δυσάρεστο και άγριο όλο αυτό. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν αρπακτικά, σαν όρνια να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας».

Μια δήλωση που ενόχλησε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία ξεκαθάρισε τη θέση της μέσα από την εκπομπή της τονίζοντας: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Διαβάστε επίσης
Close