Ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζει και -εμμέσως- επιβεβαιώνει το τηλεοπτικό διαζύγιο με τη Μαρία Αναστασοπούλου

Η δημοσιογράφος μετακομίζει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαπδάκη.

Ήταν μία από τις πρώτες τηλεοπτικές εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής μεταγραφικής σεζόν και παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως όλοι μιλούν γι αυτήν. Ο λόγος για την μετακίνηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 και μάλιστα, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Όπως προαναφέραμε μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από καμία πλευρά, ωστόσο, η αποχώρηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας από το κανάλι του Φαλήρου θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε, την επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο ο συμπαρουσιαστής της, Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων σχολίασε και την απόφαση της παρτενέρ του!

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στη τηλεόραση… Ούτε αποφασίζεις εσύ αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις το οτιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Και συ, και γω και όλοι μας.

Στα επαγγελματικά του καθενός δεν μπαίνω ποτέ. Ούτε τα ρωτώ, ούτε θέλω να με ρωτούν για το τι σκέφτομαι και σχεδιάζω εγώ. Ούτε θέλω κανείς να τα ανακοινώνει σε εμένα. Ότι σχεδιάζει κανείς το συζητά πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν.

Δεν συγκρίνεται κανείς με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κανένα επίπεδο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει κι ο ίδιος. Δεν μπορώ ποτέ να πω κακό για τον Γιώργο, ό,τι και να γίνει… Ακόμα και μένα να διώξουνε δεν θα πω ποτέ κακό για τον Γιώργο.

Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν. Δεν θα θυμώσω με κανέναν για ό,τι κίνηση και να κάνει επαγγελματική. Το επάγγελμά μας έχει τόσες ανατροπές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close