Τέλος η φημολογία για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Συνεχίζει κανονικά στο Star.

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η τηλεοπτική σεζόν, τα κανάλια έχουν αρχίσει να κλείνουν το πρόγραμμά τους για την επόμενη και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που θα το στελεχώνουν έχουν «πάρει» φωτιά.

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε αρκετά ήταν αυτό της Ζήνας Κουτσελίνη, καθώς η σχετική φημολογία την ήθελε να βρίσκεται σε ρήξη με τους διοικούντες το Star σχετικά με την αμοιβή της, αφού η παρουσιάστρια θεωρούσε ότι είναι δυσανάλογα με την τηλεθέαση της εκπομπής της.

Ωστόσο, επιθυμία του καναλιού ήταν να παραμείνει και η συμφωνία επετεύχθη. Μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχιση της συνεργασίας τους με δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

«Το Star βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.Η αγαπημένη Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει για 8η χρονιά το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».

Διαβάστε επίσης
Close