Βαρύ πένθος για την Κυριακή Τσανικίδη – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της (Pics)

Σπαραγμός για την πρώην παίκτρια του «Power of Love».

Βαρύ πένθος βιώνει τις τελευταίες ώρες η Κυριακή Τσανικίδη και μαζί της όλη η οικογένειά της.

Όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η πρώην παίκτρια του «Power of Love», ανήμερα της γιορτής του πατέρα, εκείνη έχασε τον δικό της.

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και σε φανερά πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μοιράστηκε τα δυσάρεστα με τους followers της, κοινοποιώντας παράλληλα πολλές κοινές τους φωτογραφίες και γράφοντας λόγια σπαρακτικά.

Όσα έγραψε:

Μπαμπάκα μου δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε χάσαμε. Πονάω μπαμπάκα μου πονάω πολύ… Έχασα το στήριγμα μου, τη δύναμη μου, την κολόνα του σπιτιού μας, τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα μου ό,τι και αν χρειαζόμουν…

Πλέον νιώθω αδύναμη πατέρα. Δε θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Θα ήθελα να έρθεις και να μας πεις πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο… Ήσουν το πρότυπο μου πατέρα μου. Από μικρό παιδί δούλευες για να ζήσει η οικογένεια σου.

Μόνος σου από το μηδέν κατάφερες να γίνεις ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράλληλα καλός οικογενειάρχης. Ποτέ όμως δε σε ένοιαζαν τα λεφτά. Πάντα ήθελες να ευχαριστείς τους άλλους και τον εαυτό σου τον άφηνες πίσω μπαμπά… Είμαι περήφανη για εσένα… Πάντα ήθελα να βρω έναν άντρα σαν εσένα μπαμπά. Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα μονάκριβε μου. Σε ευχαριστώ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, για όλα όσα έμαθα από εσένα, για την απλόχερη αγάπη που μας έδωσες, για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς για να ήμαστε εμείς ευχαριστημένοι. Θα σε ΑΓΑΠΩ για πάντα με όλη μου την ψυχή πατέρα μου…

Καλό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μοναδικέ μου… Καλή αντάμωση…

Να αγκαλιάζετε σφιχτά τους γονείς σας κάθε μέρα και να τους δείχνετε εμπράκτως την αγάπη σας…

Διαβάστε επίσης
Close