Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τις παρουσιάστριες του Mega

Νοσούν Δανάη Μπάρκα, Κατερίνα Καραβάτου και Ράνια Τζίμα.

Χωρίς την Δανάη Μπάρκα στην σύνθεσή της ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τους υπόλοιπους συντελεστές να ενημερώνουν ότι η παρουσιάστρια  βγήκε θετική στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της.

«Να είμαστε προσεκτικοί γιατί χθες έκανα δύο τεστ και βγήκαν αρνητικά και παρόλα αυτά σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Οπότε γενικά ας προσέχουμε, ειδικά όσοι θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με μεγάλους ανθρώπους. Ήθελα να πάω στη γιαγιά μου και έκανα τεστ. Ας έχουμε το νου μας», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα σε ζωντανή σύνδεση που είχε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι νοσεί κι άλλη παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού και γι αυτό θα απουσιάζει από τις εκπομπές που παρουσιάζει το σαββατοκύριακο. Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Τι λες τώρα». Ωστόσο, σύμφωνα με το okmag θα βγει σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και τους συνεργάτες της να δίνουν κανονικά το παρόν.

Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν και η Ράνια Τζίμα είχε ανακοινώσει ότι βγήκε θετική στον ιό και για τον λόγο αυτό απουσίαζε από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Διαβάστε επίσης
Close