Η Μπέτυ Μαγγίρα απάντησε στον Light για όσα καταλογίζει στους πανελίστες πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών

Η ξεκάθαρη θέση της παρουσιάστριας.

Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν άφησε αναπάντητη την κριτική του τράπερ Light στους παρουσιαστές αλλά και στους πανελίστες των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους «συστήνοντάς» τους να ασχοληθούν περισσότερο μαζί τους και με την ανατροφή τους, τονίζοντας, μάλιστα, ότι οι καλλιτέχνες δεν φέρουν ευθύνη αν επηρεάζονται από αυτούς.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έδωσε την δική της απάντηση λέγοντας: «Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς, όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν αυτά τότε. Το ότι υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι φέρεις ευθύνη εσύ, αλλά δεν σημαίνει, όταν αποτελείς πρότυπο, ότι δεν σε βαραίνει μια ευθύνη, στο ότι όταν αυτό το δείχνεις προς τα έξω ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά να το βλέπουν ως κάτι ωραίο, ενώ δεν είναι.

Θα έπρεπε από τη στιγμή που το έχεις ζήσει και λυπάμαι γι’ αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο alert, στο να μην ζούνε τα παιδιά πλέον τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν τα παιδιά μου. Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου των παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά».

H τοποθέτηση του Light, όπως είχε γίνει με βίντεο που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Ως προς απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών, που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου χθες το βράδυ.

Να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε ότι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτήν τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν, είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς και σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας αν είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς.

Να δείχνετε στα παιδιά σας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Δεν φέρουμε εμείς κάποια τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολύ αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε, την οποία ζήσαμε, τα πράγματα τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική και τους στίχους μας γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου.

Εσύ είσαι ο γονιός του, πάρε το τάμπλετ. Εξήγησέ του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγαλώνεις εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς. Γιατί νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα γίνονται μόνο στο Bronx και την Αμερική.

Φαίνεται πόσα λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνετε στους δρόμους, οπότε καλύτερα θα ήταν να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς».

Διαβάστε επίσης
Close