Η Ασημίνα Ουστάλι ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω κάνει ποτέ ροζ βίντεο»

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε ανοιχτά για όλα.

Ξεκάθαρη εμφανίστηκε η Ασημίνα Ουστάλι αναφορικά με τις φήμες που ήθελαν να έχει διαρρεύσει ροζ βίντεο της, καθώς επίσης, και για την μεγάλη της αλλαγή μετά την πλαστική που έκανε στη μύτη της.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef του «MasterChef», που είχε συζητηθεί πολύ, μιας και είχε εντυπωσιάσει τόσο μγια τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την εμφάνισή της, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε ανοιχτά για όλα.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον. Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, γέλασα.

Μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει.

Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα», τόνισε.

Διαβάστε επίσης
Close