Θύμα stalker η Βάνα Μπάρμπα

Η ηθοποιός έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Θύμα stalker έπεσε η Βάνα Μπάρμπα, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τονίζοντας ότι γνωρίζει ποιο είναι το πρόσωπο που την παρενοχλεί, ενώ αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι αυτό  μετά την θαρραλέα δημοσιοποίηση της δικής περίπτωσης stalking από την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.

«Καλημέρα σε όλους. ..με χαμόγελο και αγάπη .όλα περνούν. Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω .ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια ..με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά. .μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον..πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας κ Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε. .από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους…υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σ. Χ..

Έτσι λέει..έχω κατάθεση ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μήνυσεις. .δέχομαι 200 τηλ την ημέρα πάρε όχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο παρακαλώ. Να δικαστεί πριν κάνω κακό σε μένα η περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα αστυνομία ..ήταν βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα . Σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους αμέσως αστυνομία», έγραψε.

Μάλιστα, για αυτό το θέμα μίλησε τηλεφωνικά και στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και ανέφερε ότι η αστυνομία την έχει ενημερώσει ότι η φανατική θαυμάστριά της έχει μπει και στο Δρομοκαϊτειο.

Διαβάστε επίσης
Close