«Εγώ σκότωσα τον Στεφανή»: Ο Μαθιός ομολογεί στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, αλλά δεν συλλαμβάνεται

Μετά από μεγάλη πίεση, ο Μαθιός λυγίζει κι ομολογεί, στη σειρά Σασμός.

Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το φινάλε της σεζόν θα ανατρέψει τα πάντα στον Σασμό! Ο Μαθιός αναμένεται να ομολογήσει την δολοφονία του Στεφανή σε ένα πρόσωπο «κλειδί».

Ο φάκελος ανοίγει ξανά, με τον Αντώνη να στρέφει την προσοχή του στους Σταματάκηδες. Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος και σκορπά τον τρόμο σε όλη την Κρήτη. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως δεν κατάφερε να συλληφθεί ο συγκεκριμένος εγκληματίας…

Μετά από μεγάλη πίεση, ο Μαθιός λυγίζει κι ομολογεί, στη σειρά Σασμός. Μη μπορώντας να κρατήσει άλλο αυτό το βάρος, αποφασίζει να μιλήσει σε ένα πρόσωπο που θα τον καταλάβει και θα τον ακούσει με προσοχή.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το ZNews, o Μαθιός αποκαλύπτει στον Μανώλη πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Γνωρίζοντας πως ο μικρός ξέρει την αλήθεια, κάνει το βήμα, με σκοπό να τον προσεγγίσει. Ο Μανώλης θα σαστίσει και ο Μαθιός θα του ζητήσει να δείξει κατανόηση. Θα του εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην δολοφονία και θα τον παρακαλέσει να μην μιλήσει σε κανέναν.

 

Διαβάστε επίσης
Close