Έρωτας ήταν και πάει: Έληξε άδοξα η σχέση Σπύρου Μαρτίκα- Βρισηίδας Ανδριώτου!

Τι συνέβη και το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

«Η ανοχή, όμως, έχει όρια. Βρισηίδα μου από εσένα και από καμία Βρισηίδα δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά. Το story αυτό τελείωσε», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor κατά τη διάρκεια της προσωπικής του συνέντευξης και σήμανε το τέλος του σύντομου ειδυλλίου του με το μοντέλο.

Από τα καυτά φιλιά και τις αγκαλιές μέσα σε λίγες μέρες οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έφθασαν στην έντονη διαμάχη, που έφερε το χωρισμό. Αφορμή στάθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η κίνηση της Βρισηίδα να μάθει στον συμπαίκτη της τα ματσαρίσματα εκνεύρισε τον πρώην πλέον σύντροφό της, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος είπε «είχα τη Βρισηίδα πάνω στα πόδια μου και καθόμασταν όλοι στο ξέφωτο και μιλούσαμε για το ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι το δίκαιο. Δεν ξέρει να ακούει. Να μάθει στον Κωνσταντίνο τα ματσαρίσματα τελευταία μέρα που μπορεί να φύγει, να τα κάνει τι;».

Ωστόσο, η απόφαση του φαρμακοποιού να διακόψει τη σχέση τους στεναχώρησε πολύ το μοντέλο, το οποίο ξέσπασε σε λυγμούς ενώ αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που προκάλεσε την οριστική ρήξη μεταξύ τους. «Εγώ ήθελα να πω στον Κωνσταντίνο για τα ματσαρίσματα για το καλό της ομάδας μου και να δώσω τη γνώση μου. Ο Σπύρος μού φώναζε τόσο έξαλλος και του είπα, ”μην μού φωνάζεις εμένα γιατί θα σου δώσω χαστούκι’‘», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης
Close