Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αποκάλυψε πως είχε καταφέρει να πάρει συνέντευξη από τον Μαραντόνα!

Δεν το πίστευαν στην ΕΡΤ όταν τους το ανακοίνωσε.

Το 2005 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, εργαζόμενη τότε στην κρατική τηλεόραση, είχε κάνει μία πολύ μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία, καθώς είχε πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μία συνέντευξη που προβλήθηκε και σε κανάλια του εξωτερικού, αφού ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, παγκόσμιο είδωλο, μιλούσε σπάνια και συνήθως αυτό γινόταν επί πληρωμή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε καταφέρει να μιλήσει με τον  κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

«Η συνέντευξη μου με τον Μαραντόνα ήταν μία από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής και της καριέρας μου. Έτυχε να είμαι στον Μαυρίκιο. Όταν ήρθα για τον Μαραντόνα γελούσαν. Ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν “Κυρία Πασχαλίδου τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Έπιασα συζήτηση με δυο ξένους που με ρώτησαν “πόσα χρήματα έχεις να προσφέρεις;”.

Τους έδειξα ότι δεν είχα λεφτά στις τσέπες μου άλλα τους είπα για το κεφάλαιο που έχω γράψει για τον Μαραντόνα σε βιβλίο μου. Μου είπαν ότι προσέφεραν στον Μαραντόνα ογδόντα και εκατό χιλιάδες ευρώ και ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη συνέντευξη. Όταν κατέβηκε ο Μαραντόνα, είχαν μείνει όλοι οι άντρες κόκαλο, ξεκίνησα εγώ να του μιλάω, χάρηκε και με αγκάλιασε. Με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μαραντόνα και μου είπε πως θέλει να δώσει σε μένα συνέντευξη. Πήρα τηλέφωνο τα αφεντικά μου στην ΕΡΤ και δεν πίστευαν πως θα μου δώσει συνέντευξη ο Μαραντόνα. Έκανα μίση ώρα συνέντευξη στον Μαραντόνα πουλήθηκε σε 33 χώρες και εγώ δεν την έχω καν στο αρχείο μου», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης
Close