Το μπαμ έγινε: Τέλος από τον ΣΚΑΪ…

Μεταγραφή-έκπληξη για την δημοσιογράφο.

Η προετοιμασία των καναλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη αρχίσει και τα ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού των διοικούντων με τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν.

Οι μετακινήσεις δημοσιογράφων και παρουσιαστών αναμένονται να είναι πολλές και το φετινό καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν γίνει γνωστές κάποιες εξ αυτών. Ανάμεσά τους και η μεταγραφή του Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ, ο οποίος αποχώρησε από το Open προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στην παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής «Σήμερα» στο κανάλι του Φαλήρου, εκτοπίζοντας έτσι την μέχρι τώρα συμπαρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου.

Ωστόσο, οι διοικούντες το κανάλι του Φαλήρου, επειδή πιστεύουν πολύ στη νεαρή δημοσιογράφο της αντιπρότειναν κάποια άλλα project, που, όμως, δεν την ικανοποίησαν με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, η έξοδος της από τον ΣΚΑΪ να θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι η ανερχόμενη παρουσιάστρια έχει μιλήσει με άλλα μεγάλα αντίπαλα κανάλια και έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, όπου θα την βλέπουμε την επόμενη σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη!

Διαβάστε επίσης
Close