Ελισάβετ Κυρίτση: Γάμος στη Νότια Κορέα για την Ελληνίδα δημοσιογράφο! (pics)

Έχει μετακομίσει εκεί μετά την διαδικτυακή γνωριμία με τον σύντροφό της.

Μια γενναία απόφαση για χάρη του έρωτα πήρε η Ελισάβετ Κυρίτση, η οποία μετακόμισε μόνιμα στη Νότια Κορέα, εκεί όπου διαμένει ο σύντροφός της και σύζυγός της πλέον.

Η δημοσιογράφος του Star, που γνώρισε τον Μιον Τσολ μέσα από μια εφαρμογή που βοηθά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, παντρεύτηκε τον καλό της πριν λίγες μέρες στην χώρα του και μίλησε γι αυτό στην εκπομπή «[email protected]».

«Ωραία αισθάνομαι, μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Τις προηγούμενες ημέρες αλλού πατούσα, αλλού βρισκόμουν. Εδώ τα ετοιμάζεις όλα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προσκλητήρια, ηλεκτρονικά, στους φίλους στείλαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που εμένα με άγχωσε. Τελικά, πήγαν όλα καλά. Ο γάμος έγινε σε μία πανσιόν η οποία είχε τρία παραδοσιακά σπίτια. Ήρθε ο κόσμος, φάγαμε, κάναμε τα δικά μας, γιατί ο σύντροφός μου είναι και αθλητής του ζίου ζίτσου.

Δεν υπάρχει ιερέας, δεν υπάρχει θρησκευτική τελετή. Κάποιος κάνει το πρόγραμμα, είναι ο παρουσιαστής, έχει τη σκαλέτα του γάμου όπου λέει “τώρα το ζευγάρι θα ανταλλάξει τα δαχτυλίδια”. Η πεθερά μου ήταν πολύ συγκινημένη, κόψαμε την τούρτα μας, ήπιαμε τη σαμπάνια μας και δεν είχε γλέντια και χορούς, όπως είναι στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Διαβάστε επίσης
Close