Νέα οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor – Για λόγους υγείας

Έγινε και ανασύσταση των ομάδων.

Μία νέα οικειοθελής αποχώρηση είδαν το βράδυ της Κυριακής στο Survivor οι τηλεθεατές, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με αυτές, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για λόγους υγείας και πράγματι έτσι έγινε. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε έκτακτο συμβούλιο στο νησί και ανακοίνωσε την αποχώρηση της ηθοποιού.

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω.

Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με τις συνεχείς αποχωρήσεις από τους κόκκινους καθιστούσε μονόδρομο την ανασύσταση των δύο ομάδων, καθώς δεν έβγαιναν τα ζευγάρια.

Έτσι οι δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν είναι οι εξής:

Μπλε: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Κόκκινη: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Διαβάστε επίσης
Close