Τα «πυρά» της Ανέτ Αρτάνι στην Άννα Βίσση: «Είναι τόσο κουφό, έχω την ηλικία της κόρης της»

Όσα καταγγέλλει για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Η Ανέτ Αρντάνι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη προκειμένου να σχολιάσουν τους δύο ημιτελικούς της φετινής Eurovision και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δική της συμμετοχή στο θεσμό εκπροσωπώντας την Κύπρο το 2006 καταγγέλλοντας (!) ότι δεν βρέθηκε στον τελικό με «δάκτυλο» της Άννας Βίσση που τότε εκπροσωπούσε την Ελλάδα.

«Εγώ ήξερα μέσω φίλου μου από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω. Μου εμπιστεύθηκε διάφορα πράγματα που δε μπορώ να πω. Τότε είχα πάθει εγκεφαλικό. Τραγούδησα με την ευθύνη της Κύπρου και μία προσευχή ότι ίσως είναι λάθος.

Ήξερα ότι δεν ήθελε η Ελλάδα να περάσω κι αυτό δεν το θεωρώ κουφό, γιατί δεν με έπαιζαν στα ελληνικά ραδιόφωνα. Το ήξερα ότι δεν θα περάσω, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.

Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από 8 χρονών, τη λάτρευα. Από ό,τι μου είχαν πει οι φίλοι μου, δεν ήθελε-επειδή είναι κι εκείνη από την Κύπρο- να είμαστε και οι δύο στον τελικό. Άρα έπρεπε να με βγάλουν εμένα. Κι αυτό το ήξερα από πριν. Ίσως τώρα να με μισήσει που το λέω η Άννα Βίσση, αλλά είμαι στην Αμερική! Τι να μου κάνει; Τότε, το 2006, όταν γινόταν η επιλογή τραγουδιού της Ελλάδας, ζητούσαν να στείλεις sms και να επιλέξεις το τραγούδι. Μπούρδες, δεν επιλέχθηκε το τραγούδι.

Είναι τόσο κουφό, έχω την ηλικία της κόρης της. Εμένα το δυνατό μου σημείο είναι οι μπαλάντες. Αν κέρδιζα δηλαδή, θα χαλούσε την καριέρα της;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Close