Αυτός έλεγε αλήθεια: Έτσι τελειώνει η σειρά «Ψέματα» του Alpha που καθήλωσε το κοινό

H νέα δραματική σειρά έρχεται να βρει τη δική της θέση στη μυθοπλασία που κερδίσει έδαφος στην ελληνική τηλεόραση

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η νέα σειρά Ψέματα.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, που έχει ως κεντρικό του θέμα της έμφυλη βία. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέππας.

H νέα δραματική σειρά έρχεται να βρει τη δική της θέση στη μυθοπλασία που κερδίσει έδαφος στην ελληνική τηλεόραση.

Η σειρά ξεκινά με την απόφαση της Έλενας Γιαννάτου (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) και του Ανδρέα Ηλιάδη (Χρήστος Λούλης) να βγουν ραντεβού. Η μεν καθηγήτρια σε Λύκειο και πρόσφατα διαζευγμένη, ο δε επιτυχημένος καρδιοχειρούργος και χήρος με ένα γιο (και μαθητή της πρώτης) επιλέγουν να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους, δίνοντας μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον.

Το δείπνο πηγαίνει πολύ καλά, οι δυο τους περνούν μια όμορφη βραδιά και καταλήγουν στο σπίτι της Έλενας. Αλλά το επόμενο πρωί όλα ανατρέπονται. Η Έλενα καταγγέλλει για βιασμό τον Ανδρέα στην αστυνομία. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, εκείνος το αρνείται, συλλαμβάνεται και αφήνεται ελεύθερος. Οι αρχές ξεκινούν έρευνα για το περιστατικό.


Τα όσα συνέβησαν είναι θολά στα μάτια του θεατή, όπως ακριβώς είναι και στη μνήμη της Έλενας, η οποία δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη. Στο πρώτο επεισόδιο, άλλωστε, δεν βλέπουμε την ερωτική επαφή των δύο ηρώων, παρά μόνο επιστρέφουμε στο επίμαχο βράδυ μέσα από flashbacks.

Η σειρά τελειώνει με την αποκάλυψη ότι ο γιατρός -Λούλης- έλεγε ψέματα και όντως βίασε τη γυναίκα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την κορύφωση της σειράς όπου όλοι αμφισβητούν τη θεωρία της γυναίκας μέχρι να φτάσουμε στο τέλος όπου θα αποδειχτεί ότι ο υπεράνω πάσης υποψίας γιατρός έλεγε ψέματα.

Διαβάστε επίσης
Close