Δεν έχει μιλήσει ως τώρα: Αυτή είναι η μάρτυρας- κλειδί που καλεί ξαφνικά ο Δασκαλάκης

Eνα πρόσωπο που γνώριζε το περιβάλλον της 9χρονης Τζωρτζίνας και όσα βίωνε το μικρό παιδί, αναμένεται να προτείνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει

Νέο αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, προτίθεται να καταθέσει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκειται για την ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς.

Όπως αποκάλυψε το Star η ταυτότητα της ουσίας θα λύσει το μυστήριο της πορείας της. Αν πρόκειται για κεταμίνη που πωλείται παράνομα, τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης που επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς.

Στο μεταξύ ένα πρόσωπο που γνώριζε το περιβάλλον της 9χρονης Τζωρτζίνας και όσα βίωνε το μικρό παιδί, αναμένεται να προτείνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει στις αρχές και να τις βοηθήσει για να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Το άτομο που θα προτείνει ο πατέρας της Τζωρτζίνας που φέρεται -με βάση το κατηγορητήριο- να δολοφονήθηκε από τη μητέρα της, είναι η παιδοψυχολόγος που παρακολουθούσε το παιδί μετά το θάνατο της αδελφής της, Μαλένας. Η παιδοψυχολόγος δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα και θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης
Close