Πάτρα – αποκάλυψη: Ο λόγος που δεν βγαίνει πια στην εκπομπή του Ευαγγελάτου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάθε απόγευμα έβγαινε και μέσα από το ρεπορτάζ του αποδωμούσε τις διαρροές από το... οικογενειακό περιβάλλον που εν τέλει αποδείχτηκε ότι ήταν... διαρροές δια χειρός Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ» που συνετέλεσε όσο λίγοι στην αποκάλυψη του διαφαινόμενου «εγκλήματος του αιώνα», στην Πάτρα, με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, εδώ και μέρες δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του MEGA, Live News, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την υπόθεση στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή Live News, όλο αυτό το διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου, με απανωτά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, χάρη στην ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που είχε κάνει, έχει μέρες να εμφανιστεί. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάθε απόγευμα έβγαινε και μέσα από το ρεπορτάζ του αποδωμούσε τις διαρροές από το… οικογενειακό περιβάλλον που εν τέλει αποδείχτηκε ότι ήταν… διαρροές δια χειρός Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν βγαίνει πλέον καθημερινά στην εκπομπή καθώς θεωρεί ότι βοήθησε όσο μπορούσε στο να διαλευκανθεί η υπόθεση της Πάτρας και πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει. Θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του δραστη των δολοφονιών κι ότι η ανακύκλωση του θέματος δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό πλέον στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης
Close