Βασίλης Λαμπρόπουλος: Αυτή είναι η φωτογραφία που η Πισπιρίγκου πίστευε ότι θα την αθωώσει

H Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη από χθες στις φυλακές του Κορυδαλλού και ήδη έχουν αρχίσει από τις πρώτες στιγμές τα «επεισόδια» μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα αφού πίστευε πως θα τη γλιτώσει με τη βοήθεια μίας φωτογραφίας!

H υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις να έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ο πρώην διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου που προφυλακίστηκε καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, είναι υπαίτια για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας.

H Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη από χθες στις φυλακές του Κορυδαλλού και ήδη έχουν αρχίσει από τις πρώτες στιγμές τα «επεισόδια» μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Από τη μία οι συγκρατούμενές της που εξαγριώθηκαν όταν έμαθαν ότι βρίσκεται μέσα στο χώρο κι από την άλλη η ίδια η φερόμενη ως δολοφόνος της 9χρονης κόρης της, η οποία βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας και χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο.

Γι’ αυτό το λόγο, αλλά και για το γεγονός ότι κατά την υπεράσπισή της, η ανακρίτρια ήταν έτοιμη να… σπάσει και να την αφήσει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, η μάνα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης.

Την ίδια στιγμή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναμένεται σήμερα να κάνει μία νέα αποκάλυψη. Ο αστυνομικός συντάκτης επικεντρώνεται στην Ρούλα Πισπιρίγκου, με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για το τελευταίο διάστημα των ερευνών να είναι αποκαλυπτικές. Πρόκειται για όλα όσα έκανε, έλεγε και κυρίως σκεφτόταν η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μια μεγάλη ψευδαίσθηση όπως αποδείχθηκε, που τελικά την έφερε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα αποκαλύψει τις άγνωστες σκέψεις της 33χρονης, όπως προκύπτουν από τις αστυνομικές έρευνες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε αδιάκοπα τις ενημερωτικές εκπομπές και όπως έχουν διαπιστώσει αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, είχε στο μυαλό της δύο ενδεχόμενα, για την περίπτωση της Τζωρτζίνας. Είτε να κατηγορηθεί για ασφυξία, είτε για χορήγηση άλλης φαρμακευτικής ουσίας.

Αθώωση με φωτογραφία

Η κεταμίνη δεν απασχολούσε τότε την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κατηγορούμενη, που πλέον βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, παρακολουθούσε ιατροδικαστές και δημοσιογράφους να μιλούν για το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων.

Φέρεται να είχε εξομολογηθεί σε στενό της πρόσωπο, πως είναι απόλυτα «καλυμμένη» και σίγουρη μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την Τζωρτζίνα. Θα επικεντρωνόταν στη φωτογραφία με το μόνιτορ που είχε τραβήξει και θα ισχυριζόταν πως από την εικόνα δεν προκύπτει δική της εμπλοκή! Ουσιαστικά είχε δημιουργήσει ήδη σενάριο για να γλιτώσει.

Αθώωση για φαρμακευτική ουσία

Το δεύτερο που είχε στο μυαλό της, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν να κατηγορηθεί για χορήγηση άλλης φαρμακευτικής ουσίας. Αιτία κάποια μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, στα οποία έκανε σχετική αναφορά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ρωτήσει, είχε μάθει ότι η συγκεκριμένη ουσία βρισκόταν στο νοσοκομείο και έτσι προφανώς είχε έτοιμο το πλάνο της.

Σε περίπτωση που αιτία για τη σύλληψή της, ήταν η συγκεκριμένη ουσία, που το απόγευμα θα αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα τα έριχνε στους γιατρούς και θα περνούσε στην αντεπίθεση. Θα έλεγε πως από τη στιγμή που το συγκεκριμένο φάρμακο χορηγείται από το νοσοκομείο, το λάθος που στοίχισε τη ζωή της 9χρονης, έγινε από τους γιατρούς.

Διαβάστε επίσης
Close