«Το χειρουργείο της δεν πήγε καλά»: Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου (Pic)

Λόγω ιατρικού λάθους.

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε στις κάμερες κατά τη διάρκεια κοσμικού event.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο τελευταίο, 11ο σε σειρά, επώδυνο χειρουργείο στο οποίο αναγκάστηκε να υποβληθεί η Ιωάννα λόγω απροσδόκητης επιπλοκής προηγούμενου χειρουργείου για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Σύμφωνα με τη Ναθαναήλ, το νέο της χειρουργείο δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν λόγω ιατρικού λάθους, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εξηγήσει τι είδους λάθος ήταν αυτό.

«Ήταν το 11ο χειρουργείο. Δεν πήγε καλά το χειρουργείο αυτό. Δυστυχώς, και στην ιατρική γίνονται λάθη και δε μπορούν σε περιπτώσεις όπως της Ιωάννας να πάνε όλα τα χειρουργεία καλά. Η Ιωάννα είναι μαχίμι. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει και αυτό», αποκάλυψε on camera η Αννίτα Ναθαναήλ.

H Ιωάννα, από τη μεριά της, αν και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση μετά το τέλος του συγκεκριμένου χειρουργείου προκειμένου να ενημερώσει όσους ανησυχούν για εκείνη σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε επίσης
Close