Αποχώρησε οικειοθελώς από το «DWTS» η Μπέσσυ Αργυράκη

Αιφνιδίασε την παρουσιάστρια.

Με ένα απρόοπτο έκλεισε το 13ο live του «Dancing With the Stars», καθώς πριν η Βίκυ Καγιά προλάβει να ανακοινώσει τα δύο ζευγάρια που θα διαγωνίζονταν στην τελευταία φάση του show, στο Dance Off, προκειμένου να αποφάσιζαν οι κριτές ποιο από τα δυο θα έμενε στο διαγωνισμό, η Μπέσσυ Αργυράκη την διέκοψε και της ανακοινώσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς.

Σε αυτή τη φάση βρίσκονταν η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο Έντουαρτ με τους παρτενέρ τους, ωστόσο, η Μπέσσυ Αργυράκη θέλησε  να του παραχωρήσει τη θέση της  για να δώσει χώρο στους νεότερους.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, τους καινούργιους φίλους μου, την παραγωγή για αυτό το ταξίδι και να παραχωρήσω τη θέση μου. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω άλλο. Θα ήθελα να δω στα μάτια αυτού του παιδιού τη συνέχεια στο παιχνίδι.

Για μένα ήταν μια υπέρβαση, ήταν μια μεγάλη νίκη και ηλικιακά αν θες και ένα μήνυμα που προσπάθησαν να δώσω. Πέρασα υπέροχα και νιώθω την ανάγκη να δώσω τόπο στα νιάτα», συμπλήρωσε. «Χάρηκα που σε γνώρισα και σε ευχαριστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης
Close