Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που ερμήνευσε και συγκίνησε τον Θεοφάνους

Ο μουσικοσυνθέτης σκούπισε τα δάκρυά του και δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η καλεσμένη του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» που παρουσιάζει στο Open.

Η τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό είναι στο προσκήνιο λόγω της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, και, όπως φαίνεται, ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα, ερμήνευσε παλιά και νέα τραγούδια με τον παρουσιαστή να παίζει πιάνο.

Μία πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική με τους δυο τους να συνομιλούν για την αγάπη, τον έρωτα αλλά και για το τραγούδι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι όταν ξεκίνησε ήταν μέτρια και ότι προσπάθησε πολύ απλά να γίνει καλύτερη.

«Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν ακατέργαστη. Δούλεψα πάρα πολύ όχι με σκοπό να μπω μία μέρα στη δισκογραφία. Ποτέ το μυαλό μου δεν πέταξε τόσο μακριά, να έρθω Αθήνα και να γίνω διάσημη. Όταν έπιασα μικρόφωνο ήθελα να είμαι καλή σε αυτό που κάνω, αργότερα κατάλαβα ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα μου.

Εγώ εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια. Ήμουν μέτρια Με τη γνώση ότι ήμουν μέτρια δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Δεν το βρίσκω κακό, αυτή είναι η αλήθεια μου. Ήθελα να γίνω καλύτερη αλλά αυτό που λέω και στην κόρη μου και σε όλα τα παιδιά, μόνο του το ταλέντο δεν φτάνει ποτέ για να κάνει καριέρα, θέλει έναν συνδυασμό πραγμάτων», εξομολογήθηκε.

Βέβαια, η στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε με την συνοδεία μόνο του πιάνου το τραγούδι «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια» με τον Γιώργο Θεοφάνους να μη μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

Διαβάστε επίσης
Close