Τον έβαλε στη θέση του: Η ατάκα «γροθιά» ηθοποιού στον Βαλάντη για την επίθεση στην Ευρυδίκη

Ο Αντίνοος Αλμπάντης υπερασπίστηκε την παίκτρια του Survivor.

Πλήθος αντιδράσεων από το κοινό του Survivor αλλά και κόσμο που ενημερώθηκε από τα social media, προκάλεσε η ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού στο Survivor. Όπως έγινε γνωστό ο τραγουδιστής απευθυνόμενος στην Ευρυδίκη φέρεται να είπε «Δεν σου εμαθε τιποτα ο καρκίνος».

Μπορεί ο ίδιος να μη θέλησε να επαναλάβει δυνατά την ατάκα του όταν του ζητήθηκε και να ζήτησε συγγνώμη από τη συμπαίκτρια του στους Διάσημους, οι χρήστες όμως των social media αλλά και πολλοί σελέμπριτις έσπευσαν να καταδικάσουν την ασυναίσθητη ατάκα του τραγουδιστή στην Ευρυδίκη, η οποία ως γνωστόν επιβίωσε από τη μάχη της με τον καρκίνο αφήνοντάς της τα σημάδια του.

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος περνά μία περιπέτεια στην υγεία του αντίστοιχη με αυτή της Ευρυδίκης ενημερώθηκε για την απεχθή ατάκα του Βαλάντη και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μία σειρά από stories που καταδικάζουν τον τραγουδιστή χαρακτηρίζοντάς τον ηλίθιο.

«Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Ηλίθιε. #μετηνευρυδίκη» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στα stories του.

Διαβάστε επίσης
Close