Τροχαίο Παντελή Παντελίδη: Εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις

Τα ποσά που ζητούν οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο τζιπ μαζί με τον τραγουδιστή.

Το πρωινό της 18ης  Φεβρουαρίου του 2016 «σημαδεύτηκε» από την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος τραγουδιστής έφυγε πρόωρα από τη ζωή πάνω στο απόγειο της καριέρας τους και η είδηση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Έξι χρόνια μετά, οι δύο κοπέλες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού, οι οποίες  επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ μαζί του, θα βρεθούν στα δικαστήρια την ερχόμενη Πέμπτη διεκδικώντας αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα  με την εφημερίδα «Real News», η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση, καθώς αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Από την άλλη η Φρόσως Κυριακού αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.

Διαβάστε επίσης
Close