Μαρία Ηλιάκη: Με κορωνοϊό και η επτά μηνών κόρη της

Όλα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Ξινό» βγήκε στη Μαρία Ηλιάκη το ταξίδι της στην Ελβετία για τις γιορτές των Χριστουγέννων προκειμένου να τις περάσουν οικογενειακά μαζί με την κόρη της και τον σύντροφό της, ο οποίος εργάζεται σε τοπικό νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια με την επιστροφή της στην Ελλάδα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και γι αυτό το λόγο απουσίαζε από τις δύο πρώτες εκπομπές του 2021 που παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου τα σαββατοκύριακα στο Mega.

Ωστόσο, ούτε σήμερα ήταν στο «Τι λες Τώρα» με την Κατερίνα Στικούδη να την αντικαθιστά. Όπως εξήγησε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη σε ζωντανή σύνδεση που είχε από το σπίτι της, συνεχίζει να νοσεί για έβδομη ημέρα , ενώ από την Δευτέρα είναι θετική και η μόλις επτά μηνών κόρη της.

Ευτυχώς η μικρή το περνά ελαφρά, αν και η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αγωνία της.

«Το νινί μου είναι και αυτό με Covid. Εγώ σας το είχα πει για τις πέντε μέρες, μην το πιστεύετε. Δεν με ακούσατε. Είμαι και σήμερα θετική, 7η ημέρα. Την Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό μου.

Οπότε είμαστε εδώ παρέα και οι δύο θετικές. Ο πυρετός έπεσε. Είμαστε λίγο καλύτερα. Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα ευτυχώς αλλά δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι ανησυχητικό. Το ξέρω είναι καλά αλλά το λέω για την ψυχολογία μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης
Close