Έναν χρόνο μετά: Τι κοινό είχαν οι δύο συνεντεύξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου

Η τηλεθέαση ένα χρόνο ακριβώς μετά.

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από την τελευταία μεγάλη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αντ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με την προηγούμενη παρουσία του στις ειδήσεις του καναλιού να ήταν στις 12 Ιανουαρίου του 2021 και η τελευταία του συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω στις 13 Ιανουαρίου του 2022.

Οι δύο συνεντεύξεις μπορεί να δόθηκαν στον ίδιο δημοσιογράφο και στο ίδιο κανάλι με διαφορά ενός έτους, η πρώτη όμως έπαιξε στη ζώνη των βραδινών δελτίων, απέναντι σε άλλα δελτία ειδήσεων ενώ η χθεσινοβραδινή ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε ενημερωτική εκπομπή.

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιανουάριο του 2021 είχε έρθει στην τρίτη θέση της τηλεθέασης με 14,3% στο σύνολο και μόλις 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Αντίθετα η συνέντευξη του πρωθυπουργού το βράδυ της Πέμπτης, σε μία ζώνη με μικρότερο ανταγωνισμό είχε λίγο υψηλότερα νούμερα, πράγμα σχετικά ασυνήθιστο για τις συνεντεύξεις του. Πιο συγκεκριμένα το Ενώπιος Ενωπίω έφτασε στο 15,3% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο έπιασε το 16,3%.

Διαβάστε επίσης
Close