Η επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα»

Δεν έκαναν καμία αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους.

Συνεπείς στο ραντεβού τους οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν από την διακοπή των Χριστουγέννων κανονικά στις οθόνες μας το βράδυ της Δευτέρας, όπως είχαν προαναγγείλει με το τρέιλερ τους.

Η τριάδα –πλέον- που θα απαρτίζει το πάνελ της εκπομπής με τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά επέλεξε να μην κάνει καμία προσθήκη για να αντικαταστήσει τον κατηγορούμενο για διαρροή βίντεο προσωπικών στιγμών σε site πορνό από πρώην συντρόφους του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Επέστρεψαν αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους όλα όσα αποκαλύφθηκαν και αμαύρωσαν και το προφίλ της εκπομπής τους με μοναδικό στόχο να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που ενδεχομένως έχασαν.

Δεν έκαναν καμία αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, άφησαν αιχμές για την κυβέρνηση ότι δεν θέλει την σάτιρά τους και συνέχισαν κανονικά την εκπομπή τους με το ίδιο κέφι, χωρίς βεβαίως να λείπει το καυστικό σχόλιό τους για την επικαιρότητα.

«Μόνο την αγάπη σας θέλουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε. Δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή. Καλή χρονιά σε όλους. Χειροκρότημα στην αγαπημένη μας κυβέρνηση γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδεύουν, συγγνώμη να επιστρέψει κι η τελευταία σατιρική εκπομπή. Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε», ανέφερε στην εισαγωγή της ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε επίσης
Close