Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι μπαίνει στο «Σασμό»

Έδωσε και spoiler.

Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» θα είναι καταιγιστικές μέσα στον Ιανουάριο. Οι ανατροπές πολλές, ενώ μία νέα δολοφονία θα ξαναφουντώσει την βεντέτα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Μάλιστα, θα έχουμε και εισόδους νέων ηθοποιών με έναν εξ αυτών να είναι ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός, που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στο θέατρο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» ανέφερε ότι θα συμμετέχει στα επόμενα επεισόδια και θα υποδύεται έναν κατάδικο των φυλακών δίνοντας spoiler ότι θα γίνονται γυρίσματα και μέσα σε φυλακή.

«Θα με δείτε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.  Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Σιγά σιγά η σειρά θα έχει κι ένα κομμάτι που είναι στις φυλακές. Θα υποδυθώ έναν καλό άνθρωπο που έχει κάνει κακές πράξεις. Είναι ισοβίτης, αλλά έχει τις δικές του αρχές, τις δικές του ευαισθησίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και δεν είπε ποιος πρωταγωνιστής θα μπει φυλακή, σύμφωνα με τα spoilers αυτός θα είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα σκοτώσει κατά λάθος τον Πετρή.

Διαβάστε επίσης
Close