«Άγριες Μέλισσες»: Αλλαγή στις ημέρες προβολής της σειράς

Δεν υπάρχει στοκ επεισοδίων.

Μεγάλος προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού βασικών πρωταγωνιστών.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, όπως κάνουν κάθε χρόνο, είχαν διακόψει την προβολή της αγαπημένης σειράς για τις ημέρες των εορτών και είχε ανακοινωθεί ότι επιστρέφουν κανονικά με νέα επεισόδια στις 10 Ιανουαρίου.

Και έτσι θα γίνει με μία σημαντική, ωστόσο, αλλαγή. Για εύλογο χρονικό διάστημα θα προβάλλονται μόνο δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, καθώς δεν υπάρχει στοκ. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν μείνει πολύ πίσω λόγω κρουσμάτων και, ενώ υπολόγιζαν ότι τις ημέρες της διακοπής θα κάλυπταν αρκετά μεγάλο κενό, δεν κατέστη εφικτό, καθώς νόσησαν βασικοί πρωταγωνιστές.

Μία αρνητική εξέλιξη για το κανάλι του Αμαρουσίου την ώρα που ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει, αφού ο «Σασμός» συνέχισε να προβάλλεται και στις γιορτές κρατώντας το κοινό του, ενώ ήδη έχει κερδίσει έδαφος και το «Survivor» που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου και στις 10 Ιανουαρίου «μπαίνει» στο παιχνίδι και το «Masterchef».

Διαβάστε επίσης
Close