Όλγα GNTM | Άλλη γυναίκα εκτός ριάλιτι (Pic)

Άλλο κορίτσι.

Το φετινό GNTM έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκληρωσή του, καθώς σε λιγότερο από 3 εβδομάδες θα δούμε τον τελικό.

Το μέρος του που δε θα είναι live, έχει ήδη γυριστεί, επομένως μένει μόνο η δοκιμασία που θα προβληθεί ζωντανά για να αποφασίσει το κοινό ποιος θα πάρει το βραβείο. Στον τελικό, σύμφωνα με τα spoilers, έχουν φτάσει η Κυβέλη, η Όλγα και ο Στυλιανός.

Οι δύο κυρίες της υπόθεσης μέχρι στιγμής έχουν αφήσει μεγαλύτερο αποτύπωμα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά αυτό ακριβώς μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ και να δώσει στον Στυλιανό τη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δύο κοπέλες που έχουν έρθει σε αντιπαράθεση αρκετά στο GNTM, με την Κυβέλη να είναι η λιγότερο συμπαθής στο κοινό, ενώ η Όλγα είναι από τις κοπέλες που παραδέχονται όλοι για την εξωτερική της εμφάνιση.

Όμως η Όλγα δεν ήταν πάντοτε έτσι. Με ένα απλό scroll στο προφίλ της στο Instagram, μπορεί κανείς να πάει 3 χρόνια πίσω κι εκεί θα δει μια Όλγα αρκετά διαφορετική στο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο αλλάζει και την όλη εικόνα της αλλά και πιο χυμώδη.

Εκεί είναι πιο κορίτσι, ενώ στο GNTM βλέπουμε μια γυναίκα επαγγελματία.

Διαβάστε επίσης
Close