«Γιατί την αποκαλούμε ‘κυρία’ μετά από αυτό που έκανε;»: Η απάντηση των υπαλλήλων της AEGEAN μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Δύο εργαζόμενοι σε τομείς του αεροδρομίου, έδωσαν τη δική τους απάντηση στην Ιωάννα Τούνη για το περιστατικό με την AEGEAN.

Η κουβέντα γύρω από την Ιωάννα Τούνη καλά κρατεί, μετά το χθεσινό της στόρι στο Instagram όπου επιτίθετο στην AEGEAN και χαρακτήριζε ως «ψωμόλυσσες» τους υπαλλήλους που της ζητούσαν να πληρώσει 40 ευρώ έξτρα για μια υπέρβαρη βαλίτσα. Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα, η Τούνη ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε στο στόρι, εξήγησε ότι δεν φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο μπροστά τους και δικαιολογήθηκε για τον εκνευρισμό της αναφέροντας πως οφείλεται στο ότι ζήτησε να ισοσκελίσει το βάρος στις δύο βαλίτσες της και δεν της το επέτρεψαν.

Το Twitter ξεσάλωσε, η Ιωάννα Τούνη την πάτησε ξανά όπως τότε με τους Παξούς και όποιο άλλο ατόπημα έχει κάνει στα social media και στον τρόπο που συμπεριφέρθηκε απαντάνε μέσω του nassosblog δύο υπάλληλοι αεροδρομίου που ήταν μπροστά στο περιστατικό με την Τούνη, ονόματι Δημήτρης και Μιχάλης.

Οι δύο κύριοι προέβησαν εμμέσως πλην σαφώς σε χαρακτηρισμό των ακόλουθων της Τούνη και έδωσαν τη δική τους ερμηνεία.

«Είμαστε πολύ αναστατωμένοι. Φαίνεται ότι δεν έμαθε τίποτα από την ιστορία στους Παξούς και αυτό πραγματικά μας στεναχωρεί. Το ότι έχει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram δεν μας λέει κάτι. Εφόσον είναι αυτό που λέμε ινφλουένσερ, θα έπρεπε να συμπεριφέρεται με καλύτερο τρόπο και να δείχνει ένα καλό πρόσωπο.

Την ακολουθούν και παιδιά που ακόμα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους, σκεφτείτε αύριο αυτά τα άτομα να πάνε στο αεροδρόμιο και να πετάνε 50άρικα στους εργαζόμενους γιατί έκανε το ίδιο η κ. Τούνη. Δεν είναι λίγο αστείο αυτό; Δεν θέλουμε τα 50 ευρώ σας. Δεν είμαστε ψωμόλυσσες, είμαστε απλοί υπάλληλοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Να μάθετε να σέβεστε τον απλό κοσμάκη.

Θα μας ρωτήσετε γιατί την αποκαλούμε “κυρία”, ειδικά μετά από αυτό που έκανε στους συναδέλφους μας. Θα σας πούμε. Έχουμε τρόπους, σε αντίθεση με την συγκεκριμένη influencer. Μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν φταίνε σε κάτι και ότι ακολουθούν τις οδηγίες της εταιρείας, κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει η ίδια. Όλο αυτό μας θυμίζει τα άτομα που εργάζονται στην εστίαση. Τι φταίνε τα παιδιά; Έχουν οδηγία να ζητάνε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και την ταυτότητα, τους ρώτησε ποτέ κανείς αν νιώθουν καλά με αυτό;

Δεν θα σας πούμε ψέματα, στην αρχή σκεφτήκαμε ότι η κίνηση της κ. Τούνη ήταν κάτι σαν statement, μια δήλωση απέχθειας απέναντι στα ανώτατα κλιμάκια της Aegean για την κρατική επιχορήγηση ύψους 120 εκατ. ευρώ. Μετά όμως είδαμε το στόρι της στο Instagram και πραγματικά στεναχωρηθήκαμε. Δεν το έκανε για την κρατική επιχορήγηση, το έκανε για να το παίξει αντιδραστική στα άτομα που την ακολουθούν. Με λύπη είδαμε ότι το 81% πάτησε ναι στο “καλά δεν έκανα;”. Ξέρετε τι καταλάβαμε; Ότι πολλές φορές οι followers κάνουν τον influencer και ότι ο influencer έχει τους followers που του αξίζουν.

Το ότι πετάει με την Aegean δύο φορές τη βδομάδα και τους “έχει αφήσει ένα σκασμό” λεφτά τι πάει να πει; Θα κάνει ό,τι θέλει; Με την ίδια λογική, όταν πηγαίνουμε στο καφέ της γειτονιάς μας θα πατάμε με τα παπούτσια μας πάνω στους καναπέδες και θα χορεύουμε πάνω στην μπάρα γιατί δίνουμε καθημερινά τα χρήματά μας για να αγοράσουμε καφέ από εκείνους. Δεν πάμε καλά. Μήπως η κ. Τούνη έχει ανάγκη από προσοχή; Μήπως το “ψωμόλυσσες” για προσοχή είναι αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί;».

Διαβάστε επίσης
Close