Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Μίνι τσακωμός στη Βουκουρεστίου

Ένα story της τραγουδίστριας ήταν η αιτία.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απασχολούν διαρκώς τα μέσα το τελευταίο διάστημα και χωρίς τη θέληση τους, αφού διαρκώς κυκλοφορούν παπαρατσικές φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους. Οι περισσότερες είναι θολές και κακής ποιότητας, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται γι’ αυτά τα συνήθως στημένα που συναντάμε σε άλλες περιπτώσεις.

Με την κουβέντα για τη σχέση τους να διακινείται, αλλά τους δυο τους να μη θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια, ο Βασίλης Μπισμπίκης αντέδρασε μάλλον λογικά όταν είδε παπαράτσι να τους έχουν πετύχει στη Βουκουρεστίου, έξω από το Athenee.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, το ζευγάρι (;) βρισκόταν στο γνωστό μαγαζί και την ώρα που έφευγαν, είδαν φωτογράφο να έχει στηθεί και να τους φωτογραφίζει ασταμάτητα καθώς αποχωρούσαν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ηθοποιός ζήτησε το λόγο από τη Δέσποινα Βανδή, γιατί ανέβασε story από το μέρος όπου ήταν κι έτσι τους βρήκαν. Υπήρξε ένταση ανάμεσα τους, ακούστηκαν οι φωνές τους στους γύρω τους και κατευθύνθηκαν προς το City Link, στη στοά, όπου δε θα ήταν τόσο ορατοί.

Οι φωτογράφοι τους ακολούθησαν κι εκεί, οπότε αναγκάστηκαν να φύγουν.

Διαβάστε επίσης
Close