Η υποδειγματική απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιάρχο περί χοντρής παρουσιάστριας

«Χρήζουν αγάπης και αυτό είμαστε εμείς εδώ να κάνουμε».

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο στόχαστρο του Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος με ένα βιντεάκι του στο Tik Tok, αφού ζήτησε συγγνώμη από την άγνωστη κοπέλα που της έκανε bullying και body shaming, επιτέθηκε(!) στη Δανάη Μπάρκα λέγοντας «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Mega με ένα μήνυμα αγάπης που έστειλε στην έναρξη της εκπομπής της Τρίτης, έδειξε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μήνυμα αγάπης. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο την αγάπη που πήρα εγώ το τελευταίο 24ωρο να την πάρουν διπλά. Γιατί ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η ανασφάλεια, η κακία και μιζέρια. Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στεναχωρηθεί γιατί τον κορόιδεψαν.

Να την αφιερώσουμε σε όποιον ομοφυλόφιλο άνθρωπο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο που έχει νιώσει ανασφαλής. Σε όποιον αδύνατο άνθρωπο έχει νιώσει ότι παίρνει αρνητικά σχόλια και χλευαστικά. Σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια που του έγιναν. Σε όποιον Έλληνα, Αλβανό, Πακιστανό, Ιταλό έχει νιώσει μπούλινγκ για την καταγωγή του. Σε όποιον άνθρωπο θεωρεί ότι δεν έχει πάρει αυτά που του άξιζαν γιατί κάποιος προσπάθησε να τον κάνει να αισθανθεί κατώτερος.

Αυτή η καλημέρα να πάει παντού, αλλά μία μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο αχάιδευτο εκεί έξω και σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που θα έπρεπε, άρα δεν έχει και να τη δώσει. Που μπορεί να έχει τύχει να γίνει ρατσιστής, να μη θέλει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος. Σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του ή ηθελημένα προκαλεί πόνο, στεναχώρια, αμηχανία σε κάποιους άλλους. Σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη κι έχουμε να δώσουμε.

Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωπο δεν θέλουν ούτε αρνητικά σχόλια, ούτε κριτική, ούτε μίσος. Χρήζουν αγάπης και αυτό είμαστε εμείς εδώ να κάνουμε. Χαίρομαι πολύ που όλοι μαζί ενωθήκαμε χθες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είμαστε καλά, να είμαστε ενωμένοι και αν η τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να στέλνουν ένα μήνυμα, κατά τη γνώμη μου, όσο υπάρχω εδώ, αυτό θα προσπαθώ να κάνω. Ας είναι η αγάπη, η διακριτικότητα και η ένωση. Να είμαστε καλά και σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης
Close