Ξέσπασμα Μαλέσκου: «Ένιωθα τεράστια θλίψη, πήγαινα σπίτι και έκλαιγα…»

Ατάκες που θα συζητηθούν από την γνωστή παρουσιάστρια...

Είναι ένα κορίτσι που εδώ και μία διετία βρίσκεται συνεχώς στα φώτα- και δικαίως: η (επεισοδιακή, όπως αποδείχτηκε) φυγή της από την Κρήτη και το KRITI TV προκειμένου να… ανηφορίσει προς την Αθήνα και ν’ αναλάβει το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας σ’ εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας την έβαλε αυτομάτως στο «στόχαστρο».

Ωστόσο η ίδια, σίγουρη για τον εαυτό της και τις δυνάμεις της, μετά από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα τα πήγε περίφημα και άρχισε ν’ ανεβάζει στροφές, κάτι που αποτυπώθηκε και στις μετρήσεις της Nilsen.

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η εντυπωσιακή ξανθιά που βρίσκεται για 2η σερί χρονιά στο τιμόνι του “Love it” στον ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη στο “Open Weekend” το Σάββατο και έδωσε μια διαφορετικού τύπου συνέντευξη και στάθηκε ιδιαιτέρως στο γεγονός πως επί σειρά ετών την αποκαλούσαν «Η Μενεγάκη της Κρήτης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν σου πιστώνουν τίτλους μπορεί να καλό και κολακευτικό, μπορεί να γίνει και βαρίδι όμως. Δεν έχω στοιχεία που να θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη. Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα γιατί ήταν κάτι που δεν επεδίωκα. Όταν γράφουν τα δημοσιεύματα για μένα που είναι άδικα τα αφήνω να με επηρεάζουν μέχρι έναν βαθμό. Πλέον απαντάω σε δημοσιεύματα που με αδικούν».

Διαβάστε επίσης
Close