Γη και ύδωρ: Αστρονομικό πόσο στον Ντάνο για να γυρίσει στο Survivor!

Πόσα είπατε;;;

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αυτός που έκανε τα μηχανάκια της Nilsen να πάρουν φωτιά κι εκείνος που είχε- με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο- το μεγαλύτερο κοινό. Γι’ αυτό, φυσικά, και ήταν στο τέλος ο νικητής δια περιπάτου- πέραν των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του στα αγωνίσματα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, περί ου ο λόγος, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο (μετά το παρθενικό του MEGA, πριν από 20 χρόνια) Survivor που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ και που είχε τον Ατζούν Ιλιτζάλι στο ρόλο του παραγωγού.

Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου διέλυσε τα κοντέρ «γράφοντας» ακόμα και 70άρια (!), με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του σταθμού να προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία του παιχνιδιού, χωρίς ποτέ φυσικά να φτάσουν σε τέτοια επίπεδα.

Για την τρέχουσα σεζόν ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να συγκεντρώσει ένα all star cast με τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν την τελευταία 5ετία, εισπράτοντας, όμως, πολλές… χυλόπιτες.

Ωστόσο, ο Ατζούν είναι αποφασισμένος ν’ αντιστρέψει την κατάσταση και δίνει γη και ύδωρ στον Ντάνο, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στον Άγιο Δομήνικο.

Πόσα λεφτά προσφέρει στον νικητή του πρώτου Survivor; Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό» το ποσό κυμαίνεται στα 300.000 ευρώ!

Πολλά λεφτά για να πει κανείς «όχι» ακόμα κι αν δεν… ψήνεται. Έτσι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης