Στο OPEN ο Θέμης Γεωργαντάς

«Μετακομίζει» η εκπομπή «After Dark».

Στο δυναμικό του OPEN ανήκει πλέον ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο παρουσιαστής που τα τελευταία χρόνια είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και παρουσίαζε το «After Dark», μια late night εκπομπή  με ιδιαίτερες συνεντεύξεις, δεν τα βρήκε με τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου και συμφώνησε με το Ανοιχτό Κανάλι.

Μάλιστα, την επόμενη Παρασκευή έχει προγραμματιστεί και η πρεμιέρα του.

Η ανακοίνωση του OPEN:

Έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του πλανήτη και μπορεί να μεταμορφώσει μια συζήτηση σε πάρτυ, έχει ένα αστείρευτο χιούμορ και την πιο θετική διάθεση. Ο Θέμης Γεωργαντάς «εισβάλει» στη late night ζώνη του OPEN για απολαυστικές βραδιές.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κάθε εβδομάδα υποδέχεται στο στούντιο λαμπερούς καλεσμένους οι οποίοι βρίσκονται σε άκρως εξομολογητική διάθεση. Φέτος το «AFTER DARK» φιλοξενεί πρόσωπα από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο! Όπως πάντα, ο Θέμης τους καλωσορίζει με το δικό του «αγγελικό» τρόπο.

Τους δύο καλεσμένους που θα έρχονται στο κάθε επεισόδιο του «AFTER DARK» τους περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις ενώ, στο γνωστό και αγαπημένο εξομολογητήριο, ο Θέμης τους βάζει τις πιο δύσκολες και ανατρεπτικές ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης