«Στα @@@ μου ρε!»: Το ανεκδιήγητο βρίσιμο παίκτριας του GNTM σε συμπαίκτη της που δεν έκοψαν στο μοντάζ (Vid)

Μάλλον η συγκεκριμένη σκηνή θα έπρεπε να έχει κοπεί στο μοντάζ.

Σε πιο σκληροπυρηvικές καταστάσεις πέρασε το GNTM 4 στο χθεσινοβραδινό του επεισόδιο, εκεί όπου σημειώθηκε μια ένταση ανάμεσα στην Άννα και τον Βασίλη.

Η Άννα ανέφερε για τον Βασίλη ότι δεν θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά στο GNTM και πως της εκμυστηρεύτηκε επί λέξει ότι δε μπορεί άλλο και δεν ξέρει τι πήγε να κάνει.
Αυτό συνέβη μπροστά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ήταν κανονικό ξεμπρόστιασμα, με τον Βασίλη να κοιτάζει απαθής και να αρνείται, όχι και πολύ σθεναρά, αυτό που του απέδωσε η Άννα.

Αυτή η στάση του Βασίλη την εκνεύρισε και η Άννα έφτασε να εκφραστεί με τρόπο ακατάλληλο για τηλεόραση και με επαναλαμβανόμενη χρήση μιας συγκεκριμένης λέξης.

«Ήθελε να με βγάλει τρελή, χαζή, ότι τα βγάζω απ΄το μυαλό μου…Εμένα στ΄αρχ…μου. Στ΄αρχ… μου που έγινε πίσω από τις κάμερες. Χαζό είναι το παιδί; Αν θέλει να αποχωρήσει γιατί δεν αποχωρεί; Δεν έχει αρχ… Ούτε καν ένα γραμμάριο. Αν είχε, θα έλεγε ότι “ναι, το έχω σκεφτεί”. Μιλάμε για ένα παιδί που συστήνεται ως “μοιάζω με τον πρώην παίκτη του GNTM, έχω κάνει και φωτογράφιση μαζί του”. Στ΄αρχ… μας. Τι με νοιάζει;».

Στο τέλος, αναγνώρισε και η ίδια στην κάμερα ότι έβρισε πολύ και είπε με χιούμορ «τα λέμε σε επόμενο επεισόδιο του GNTM με λιγότερες βρισιές».

Διαβάστε επίσης
Close