Η Σίσσυ Χρηστίδου στηρίζει την Ιωάννα Μαλέσκου και της δίνει τη συμβουλή της

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της συναδέλφου της.

Την στήριξή της στην Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε μέσω της εκπομπής της στο Mega «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου. Το πρωί της Κυριακής η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της πρόβαλαν το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, ο οποίος αν και εκθείασε τις περισσότερες, στην Ιωάννα Μαλέσκου άσκησε αρκετά σκληρή κριτική λέγοντας μάλιστα ότι «ο τρόπος που μιλά ελληνικά δεν είναι σωστός».

Τότε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια πήρε ξεκάθαρη θέση στηρίζοντας τη συνάδελφό της στον ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε ποιο είναι κατά τη γνώμη της το λάθος που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ο τρόπος που μιλάει η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σωστός, μπορεί να μην είναι τηλεοπτικός. Είναι πολύ καλά τα ελληνικά της. Αν κάνει κάποιο λάθος είναι ότι απαντάει σε όλα αυτά, απαντάει πολύ. Αυτό έχει πληρώσει. Μετά έρχεται και της απαντάει ξανά η τηλεόραση. Αν πάει καλά ή όχι μια εκπομπή δεν παίζει ρόλο μόνο η παρουσιάστρια, αλλά και το κανάλι τι περιθώριο σου δίνει.

Εμείς παίζουμε και από άλλα κανάλια. Υπάρχει η ευελιξία να έχουμε περιεχόμενο. Η Ιωάννα δεν έχει μεγάλη ευελιξία. Είναι περιορισμένη στα προγράμματα του καναλιού, δεν μπορεί να κινηθεί πάρα πολύ. Επίσης ξεκινάει στις 12 που οι άλλοι εκπομπές έχουν παίξει ήδη πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης