Φουντώνει για τα καλά η «μάχη» των κυριακάτικων αθλητικών εκπομπών

Το μεγάλο ερώτημα, φυσικά, είναι ποια θα επικρατήσει...

Το πρωτάθλημα της Superleague μπορεί να καθυστέρησε αρκετά ν’ αργήσει (για την ακρίβεια, ήταν το τελευταίο από τα αναγνωρισμένα πρωταθλήματα της UEFA που έκανε σέντρα στην Ευρώπη!), όμως βρίσκεται ήδη στην 3η αγωνιστική του χάρη στην εμβόλιμη της τρέχουσας εβδομάδας και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς.

Παράλληλα, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, έκαναν «πρεμιέρα» και όλες οι κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές, οι οποίες εστιάζουν ως επί το πλείστον στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Μιλάμε φυσικά για την ιστορική «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, την «Super Μπαλα live!» του MEGA και το “Total football” του Open. Εκπομπές, φυσικά, έχουν τόσο η Cosmote TV και η NOVA (που, άλλωστε, έχουν και εξ ημισείας τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος), όμως μπαίνουν στην σύγκριση, μια και μιλάμε για συνδρομητική τηλεόραση.

Τις πρώτες δύο Κυριακές το MEGA ήταν ο μεγάλος νικητής: η «Σούπερ Μπάλα» παίρνοντας πολύ καλό lead in κρατάει αρκετά ψηλά τα νούμερά του, αφήνοντας δεύτρερο τον περσινό θριαμβευτή (μα με πολλές αλλαγές φέτος…) “Total Football” του Open και τρίτη την «Αθλητική Κυριακή» της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ακόμα, βέβαια, είμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν και αναμένεται να έχουμε ανακατατάξεις, με το ζητούμενο να είναι βέβαια ο Μάιος και το ποιος θα έχει «γράψει» μέχρι τότε τα καλύτερα νούμερα…

Διαβάστε επίσης